Budgetcursus in De Ark

Algemeen
Hulp bij inzicht krijgen van inkomsten en uitgaven.
Hulp bij inzicht krijgen van inkomsten en uitgaven. Foto: Pixabay.com

NOORD - Vanwege de coronacrisis start in Amsterdam-Noord de budgetcursus In.Kas met een speciale editie. De cursus duurt 5 bijeenkomsten en is specifiek gericht op deelnemers die vanwege corona een inkomensval meemaken of bang zijn die mee te gaan maken.

Juist in deze onzekere periode kan het goed zijn om eigen inkomsten en uitgaven op een rijtje te krijgen, anderen te ontmoeten die hetzelfde doormaken en na te denken over carrières in de toekomst. Er wordt gewerkt aan concrete en haalbare doelen die door de deelnemers zelf worden opgesteld. De cursus volgen de deelnemers in een groep, omdat de organisatie de ervaring heeft dat de groepsdynamiek heel waardevol is voor uitwisseling, herkenning en het vinden van een nieuw perspectief.

De cursus vindt plaats in de Ark aan de Banne Buikslootlaan 63c in Amsterdam-Noord en start dinsdagavond 22 september van half 8 tot half 10. Deelname is gratis, maar aanmelding is verplicht. Het is gratis parkeren en makkelijk met OV te bereiken. De reguliere cursus In.Kas start maandagochtend 21 september en duurt 10 bijeenkomsten. Aanmelding kan bij Deborah 06-12233768 of via www.inkas.amsterdam.