Tijdelijke zonnepanelen inkoopactie

Algemeen
Besparen op de energierekening met zonnepanelen.
Besparen op de energierekening met zonnepanelen. (Foto: Pixabay.com)

NOORD - De gemeente organiseert, samen met het Regionaal Energieloket en energiecommissarissen uit de buurt, een tijdelijke inkoopactie voor zonnepanelen voor de inwoners van Amsterdam-Noord.

Met zonnepanelen op het dak wekt men eigen, duurzame energie op en wordt gemiddeld tussen de 300 en 600 euro per jaar op de energierekening bespaard. Zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25 jaar en verdienen zich binnen 7 tot 9 jaar terug. De jaren daarna wordt helemaal gratis elektriciteit opgewekt. Meedoen met deze actie levert de volgende voordelen op: Doordat de gemeente in één keer veel zonnepanelen inkoopt, daalt de prijs. Als onafhankelijke partij heeft het Regionaal Energieloket een betrouwbare installateur geselecteerd. De gemeente stelt hoge kwaliteitseisen aan de zonnepanelen, installatie en service van de installateur. Deelnemers zijn daardoor verzekerd van goede garantievoorwaarden.

Belangstellenden kunnen zich tot en met 31 januari vrijblijvend aanmelden voor deze actie. Ga naar naar de website van Regionaal Energieloket: https://regionaalenergieloket.nl/amsterdam Klik op: ‘Zonnepanelenactie Noord’. Hier is ook meer informatie te vinden over de actie.