Vriendschap in twaalf brieven

Algemeen
Een penviend-pakket.
Een penviend-pakket. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Hou je van schrijven en wil je graag ook af en toe even achter die computer en telefoon vandaan? Lijkt het je leuk om een jaar lang handgeschreven brieven uit te wisselen met een andere Amsterdammer? Word dan penvriend bij Zinnig Noord!

Word penvriend van een mede-Amsterdammer

Hoe gaat het in zijn werk? Als deelnemer word je gekoppeld aan een onbekende andere Amsterdammer. Je ontvangt een prachtig vormgegeven penvriend-pakket met daarin 24 vellen briefpapier, 12 enveloppen en 12 postzegels. Iedere maand ontvangen jij en je penmaatje via de mail een verdiepende schrijfopdracht. Voor het volledige pakket inclusief opdrachten betaal je 34,95 euro. Echte vriendschap is onbetaalbaar. Kun je slechts de helft betalen? Stuur dan een mail en we regelen het zonder verdere vragen.

Over Zinnig Noord

Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek waar je zin en inspiratie vindt, waar je stil kunt staan in de storm van jouw leven en waar je nieuwe mensen en ideeën ontmoet. Je komt bij Zinnig Noord een bonte mix van mensen tegen: nuchtere agnosten, (ex-)christenen en yoga-liefhebbers; zoekers en vinders; hoofd-mensen, hart-mensen en ziel-mensen. Door schrijfopdrachten met vragen als ‘waardoor kom jij tot bloei?’ en ‘Wat was een vormende gebeurtenis in jouw leven’ willen we jouw nieuwe penvriendschap vertragen en verdiepen.

De penvriend is terug

Weet je nog hoe leuk het was om een handgeschreven brief op je deurmat te vinden? En als je jong bent, vraag dan eens aan je vader, moeder of een andere oudere of zij een penvriend(in) hadden vroeger. Zeker weten dat degene gaat stralen als hij of zij erover vertelt. Met Vriendschap in Twaalf Brieven is het fenomeen penvriend(in) weer terug mét een vleugje zingeving.

Meer informatie of aanmelden? Wil je meer weten over Vriendschap in Twaalf Brieven? Bel, app of mail naar Margreet Zandbergen, 06-42822779, margreet@zinnignoord.nl
Wil je je direct aanmelden? Leuk! Dat kan via www.zinnignoord.nl/programmas/vriendschap-in-12-brieven.