Cursus film leren maken

Algemeen
Jongeren kunnen hun talent en motivatie te ontdekken.
Jongeren kunnen hun talent en motivatie te ontdekken. (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM - Altijd al zin gehad om een film te leren maken? Bij Sparkel2Doen krijgen jongeren die kans om hun je talent en motivatie te ontdekken. Zij kunnen een gratis cursus volgen bij de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie.

Na het behalen van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat, wat een mooie aanvulling op de c.v. kan zijn. Kaya: “In een paar maanden tijd leer je iets compleet nieuws. Dat is superleuk! De goede begeleiding tijdens de cursus maakt het mogelijk om alles uit jezelf te halen en te groeien. Ook leer je nieuwe mensen kennen. Ik heb met sommigen nog steeds contact. Ik raad iedereen aan zich in te schrijven. Je leert veel over jezelf en leert vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt.”

Jongeren tussen de 14 en 27 jaar kunnen zich inschrijven tot 30 maart. Meer informatie is te vinden op sparkel2doen.nl. De cursussen starten vanaf 2 april en duren tot 3 juli 2021. Er is te kiezen uit vier locaties: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Apeldoorn. Sparkel2Doen is een initiatief van de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland binnen de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) met medewerking van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie.