Start Engelse lessen via Zoom

Algemeen
Via Zoom kan gratis Engelse les worden gevolgd.
Via Zoom kan gratis Engelse les worden gevolgd. (Foto: Pixabay)

NOORD - Bevoegd docent Engels, Anna Dede, biedt in samenwerking van het Huis van de Wijk Waterlandpleinbuurt in Amsterdam-Noord een online basiscursus Engels aan. Deze basiscursus is geheel gratis.

Een cursus Engels voor iedereen die de Engelse taal beter wil begrijpen en spreken. De lessen worden gegeven met het internetprogramma Zoom. Dit programma is gratis en eenvoudig te installeren. Ana heeft veel ervaring in het geven van online lessen. Zij maakt daarbij gebruik van zelf ontwikkelde lesmaterialen waarmee zij boeiende en duidelijke lessen kan verzorgen. De Engelse lessen worden gegeven op dinsdagochtenden van 10.00 tot 11.30 uur. De eerste les start dinsdag 23 maart.

Anna’s drive om haar lessen gratis aan te bieden is er in gelegen dat zij, na een fietsongeluk, veel steun heeft ontvangen van organisaties en instanties in Nederland om weer haar leven en werk te kunnen op pakken. Anna, is van Griekse afkomst en ze vindt de steun bij haar herstel in Nederland zo geweldig dat ze graag iets terug wil doen voor de Nederlandse samenleving. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar j.weijenborg@civicamsterdam.nl. Wie eerst meer informatie wil over de lessen of over het gebruik Zoom belt naar of komt langs bij Huis van de Wijk Waterlandplein, 06-54273988.