Deelnemers Mooie Noten bekend

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM - De deelnemers van de Amsterdamse popsongcompetitie Mooie Noten zijn bekend. Dit is een competitie voor singer-songwriters en (semi-) akoestische acts. Zij strijden deze maand in De Nieuwe KHL in Amsterdam voor een plek in de finale.

Helaas is het nog niet mogelijk een ‘normale’ editie te organiseren, daarom wordt Mooie Noten 2021 als online editie georganiseerd en uitgezonden via een livestream. Deze kan gratis worden bekeken op de dag van de betreffende voorronde. Woensdag 12, donderdag 13, woensdag 19 en donderdag 20 mei spelen Jamiro Sol, Nelleke, ELLE, Sad Sapien, Emma Immerzeel, Kwame Drews, Astronaut, Akiko Mik, Flora Sophi, Liza Lo, Leah Rye, Sven Ross, Vaarwater, Melle, Celina, Anna Willemijn, Koolstrae, Marta Arpini, Christian Kuitert - Music, KY., Antoinette, Hayley Fens, Pesca en Johnny.

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met daarin onder andere een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd bij Sonic City Studios, coaching door specialist van GRAP en een optreden op Festival The Brave. De livestream is te bekijken via Facebook en YouTube.