Rechte tanden met onzichtbare beugel

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

BROEK IN WATERLAND - In de praktijk van de Waterlandse Tandartsen in Broek in Waterland is het mogelijk om je een onzichtbare beugel aan te laten meten. Zaterdag 12 juni wordt - op afspraak - een informatiedag hierover gehouden.

Tandartsen Daphne Nellensteijn en Boukje Bloemers werken samen al 14 jaar met de doorzichtige beugels van Invisalign. “We zijn zelf zo enthousiast over de mogelijkheden. Het is zo’n mooi systeem”, zegt Nellensteijn gepassioneerd. Hier mag dus best wat meer ruchtbaarheid aan gegeven worden. “Met deze beugels zijn ‘bewegingen’ mogelijk in de mond waarbij je met traditionele beugels vaak meerdere beugelvarianten nodig hebt om het gewenste resultaat te krijgen. Met Invisalign is het onder meer mogelijk om bij kinderen de kaakgroei te stimuleren en tegelijk de tanden in de gewenste positie te krijgen. Dat kan veel tijd schelen. Er zitten veel meer voordelen aan de behandeling met de doorzichtige beugel”

Maatwerk

“Geen mens is natuurlijk hetzelfde. Het blijft maatwerk. Daarom houden wij deze open dag om tijdens een persoonlijke ontmoeting te kijken naar de mogelijkheden en kunnen we inzicht geven in de kosten. Leuk is dat bezoekers op deze dag hun gebit kunnen laten scannen en met een speciaal programma direct kunnen zien hoe het eindresultaat kan worden.”

Zaterdag 12 juni van 10.00 tot 15.00 uur wordt een inloopdag gehouden voor belangstellenden. Vooraf aanmelden is gewenst en kan via telefoonnummer 020-4033460. Waterlandse Tandartsen, De Draai 25 in Broek in Waterland. Zie voor meer informatie waterlandsetandartsen.nl.