Voorstelling door kids uit Amsterdam

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM -Zeven kids uit Amsterdam maakten een voorstelling over een wereld die op zijn kop staat. Waarin kids de grote beslissingen nemen. Wat gebeurt er dan?

Heel, heel lang geleden was er een pandemie in Nederland. Het land ging op slot, toen weer open, toen op slot, weer open, op slot en weer open. Deze pandemie was zelfs zo schadelijk dat kinderen niet meer veilig waren op straat. Volwassenen brachten ze naar een veilige plek ver hier vandaan. Daar in hun eigen wereld konden de kids zelf alles beslissen. Zonder grote mensen die zeggen wat je moet doen. Dat is de wereld Ondersteboven.

4 juli gaat Ondersteboven in première. Vanaf maart 2021 maakten zeven kinderen uit Amsterdam deze voorstelling. Onder begeleiding van Soufiane Moussouli en Geerten Stumpel schreven deze jonge makers hun teksten, repeteerden ze hun scènes en hielpen ze mee aan het ontwerp van het decor en de poster. Zondag 4 juli is de voorstelling twee keer te zien in het Plein Theater Amsterdam: 14.00 - 14.45 en van 16.00 - 16.45 uur. Prijs: € 5. Stadspas: € 2,50. Zie voor meer informatie en kaartverkoop plein-theater.nl.