Gezond Natuur Wandelen in Noorderpark

Uit
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

NOORD - Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Zeker in deze coronatijd. Daarom biedt de Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur of het groen in de stad. Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. 

De wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg iets over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk. De natuurwandelingen volgen uiteraard de RIVM-richtlijnen. Deelname kost niets, aanmelden is niet nodig. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. Een overzicht van alle wandelingen staat op www.gezondnatuurwandelen.nl.

Voor de succesvolle wandelgroep in Bloemenkwartier Noorderpark, Wingerdweg 260-B, 1032 AN Amsterdam wordt nog gezocht naar vrijwillige wandelbegeleiders. De wandelingen zijn op dinsdagochtend om 10:30 uur. Vrijwilligers krijgen een korte natuurbelevingscursus, wandelbegeleiderscursus en EHBO-cursus aangeboden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via contact@gezondnatuurwandelen.nl.