Zwem Challenge Noord

Algemeen
Noorderlingen kunnen hun zwemvaardigheid komen testen.
Noorderlingen kunnen hun zwemvaardigheid komen testen. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Iedereen met minimaal zwemdiploma A kan bij de Zwem Challenge Noord testen hoe het met de zwemvaardigheden gesteld is. Zwemmen kun je namelijk verleren als je het niet regelmatig doet. De eerste Zwem Challenge Noorddag is al op 20 juli. Meedoen is gratis, maar kan alleen als je je inschrijft.

De challenge is voor alle leeftijden. Deelname is op individuele basis, maar kan ook als gezin of als vriendengroep, het maakt niet uit. Daag elkaar uit en doe lekker mee! Als deelnemer leg je een leuk, uitdagend fun- en survivalparcours af en zwem je ook een stuk met kleding aan. Na het afronden van het parcours ontvang je een certificaat en een persoonlijk advies om je zwemvaardigheden te verbeteren.

De Zwem Challenge is in het Noorderparkbad, Sneeuwbalweg 5, 1032 VS Amsterdam. Er is een challenge op 20 en 27 juli en op 3 en 10 augustus, van 15.00 tot 16.00 uur. Meedoen aan de Zwem Challenge Noord is gratis, maar inschrijven is verplicht. Inschrijven en je datum kiezen kan via www.sterrenmakers.nl.