Inspraak herinrichting Wingerdweg Zuid

Algemeen
De Wingerdweg Zuid.
De Wingerdweg Zuid. (Foto: gemeente Amsterdam)

NOORD - Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord heeft de nota van uitgangspunten voor de herinrichting Wingerdweg Zuid vrijgegeven voor inspraak. Van maandag 19 juli tot en met zondag 12 september kunnen belanghebbenden reageren. Dat kan digitaal of schriftelijk.

Het plan voor de herinrichting is te vinden op www.amsterdam.nl/wingerdwegzuid. Het is ook in te zien op het Stadsloket, Buikslotermeerplein 2000in Amsterdam-Noord. Dat kan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op donderdag tussen 09.00 en 20.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Reageren op het plan kan digitaal of schriftelijk onder vermelding van datum, of men  een weggebruiker, bewoner of ondernemer is en op welk onderdeel van het plan men een reactie geeft en waarom. De reactie kan per mail gestuurd worden naar wingerdwegzuid@amsterdam.nl of per post naar Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Noord, t.a.v. Project Wingerdweg Zuid / L.J. van der Knaap, Buikslotermeerplein 2000, 1025 XL Amsterdam.

Na de inspraakperiode verschijnt de definitieve Nota van Uitgangspunten. Hierin staan de antwoorden op de reacties die de gemeente heeft ontvangen. Er staat ook in welke reacties in het plan worden verwerkt. Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord stelt de definitieve Nota van uitgangspunten vast. Daarna wordt het plan verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Meer informatie www.amsterdam.nl/wingerdwegzuid.