Politie zoekt getuigen ongeval Jaagweg

Algemeen
De politie komt graag in contact met getuigen.
De politie komt graag in contact met getuigen. (Foto: Inter Visual Studio)

REGIO - Op de Jaagweg ter hoogte van Ilpendam heeft afgelopen donderdag een ernstig verkeersongeval tussen twee auto’s plaatsgevonden waarbij meerdere personen gewond zijn geraakt. Het ongeval gebeurde rond 20.00 uur.

De auto’s werden bestuurd door een 24-jarige man uit Purmerend en een 32-jarige vrouw uit Purmerend. De mannelijke bestuurder kwam uit de richting van Amsterdam en reed in de richting van Purmerend. De vrouwelijke bestuurder reed in tegengestelde richting. Door een nog onbekende oorzaak kwam de man vermoedelijk op de verkeerde weghelft terecht waardoor de Purmerendse een aanrijding niet meer kon voorkomen. In de auto van de Purmerendse zaten twee kinderen van 1 en 13 jaar waarvan één uit de auto moest worden geknipt. Zowel de bestuurders als de kinderen zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding en komt graag in contact met getuigen. Met name mensen die vlak voor de aanrijding over de Jaagweg hebben gereden.  Zij kunnen zich melden via 0900-8844.