Buurtkamer Kadoelen bedankt Supermarkt Deen, Lange Vonder

Algemeen
Luna Lunettes spreekt de medewerkers van Deen toe.
Luna Lunettes spreekt de medewerkers van Deen toe. (Foto: Heleen Egberts)

KADOELEN - Vrijdag 31 juli om 10.30 uur ging een afvaardiging van bestuur en vrijwilligers van Buurtkamer Kadoelen op bezoek bij Supermarkt Deen.

Supermarkt Deen heeft als één van hun doelstelling dat ze verenigingen en buurtactiviteiten ondersteunen. “Bij Deen Lange Vonder was de drempel om ondersteuning te vragen gelukkig niet zo hoog. Wij konden gewoon naar binnen lopen en hebben met Robin, de bedrijfsleider, overlegd waar zij ons in welke activiteiten zij ons konden ondersteunen” zegt Francis Braam, voorzitter van Buurtkamer Kadoelen. 

Zo leverde Deen een paar keer per jaar, onder andere met Pasen en Kerst, gespecialiseerd personeel om samen met buurtbewoners bloemstukjes te maken. 

In het zonnetje

Buurtkamer Kadoelen besloot daarom om het personeel van de vrijdaglichting in het zonnetjes te zetten. Robin en Romy ontvingen symbolisch, voor alle personeelsleden,  de Amsterdamse Heldenspeld. Ook nam Robin een fotocollage gemaakt door fotograaf Martin Pluimers in ontvangst.

Tekst gaat verder onder foto


Kadoelentasjes

Luna Lunettes was de spreekstalmeester, zij overhandigde de Kadoelentasjes met onder andere waterflesjes in de vorm van de Amsterdammertjes, vervaardigd uit suikerriet en een Amsterdamse tas, vervaardigd uit gerecycled plastic.

Buurtkamer Kadoelen zullen net als de buurtbewoners in Landsmeer Deen Supermarkt ontzettend gaan missen. “Gelukkig zien we wel dezelfde gezichten terug. Dat is de zorg geweest van de bedrijfsleiding en zijn wij bij de buurtkamer erg blij mee.” eindigt Francis.