‘Fit worden hoeft geen strijd te zijn’

Partnerbijdrage
Laura Brokking.
Laura Brokking. (Foto: aangeleverd)

REGIO - “Fit worden hoeft geen strijd te zijn, maar er is wel wilskracht en regelmaat voor nodig. Ik help je hierbij”, zegt Laura Brokking, een zelfstandig onderneemster in hart en nieren. 

Na 33 jaar ADZ, heeft zij nu het roer omgegooid. Ik vraag Laura naar haar visie. “Omdat ik geloof in flexibiliteit, maar ook in regelmaat, mag je zelf kiezen, hoe, wanneer, met wie en hoelang je wilt trainen. Ik geloof dat personal training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam – met een trainer die je kent, begeleidt, motiveert en die er samen met jou aan werkt om je doelstellingen te behalen. Voor mij is een gezond leven meer dan sport alleen. Er is een totaalpakket van een gezonde, evenwichtige lifestyle nodig om je leven een krachtige, positieve wending te geven. Voor dit doel heb ik een eigen methodiek ontwikkeld waarin niet alleen sport, maar ook voedingsadvies, fysiotherapie en mental coaching een belangrijke rol spelen.” 

“Vanuit de personal training kun je deelnemen aan mijn trainingsprogramma’s die op een bepaalde groep of training gericht zijn. Het is de bedoeling dat je de trainingen gaat ervaren en leert wat je kunt doen om je doel te halen of om je behaalde resultaat vast te houden. Heb je gebrek aan tijd, geen paniek, bel mij en we gaan samen aan de slag.” Casa Vida, Skoon 6a Oostzaan. Tel. 06-48949402, contact@laurabrokking.nl.