Innovatieve coworkspace Grytte Ponthaven

Partnerbijdrage
De nieuwe flex- en samenwerkplek aan de Ponthaven.
De nieuwe flex- en samenwerkplek aan de Ponthaven. (Foto: aangeleverd)

Innovatieve coworkspace Grytte Ponthaven opent deuren in bruisend Amsterdam-Noord

NOORD - De nieuwe flex- en samenwerkplek aan de Ponthaven biedt thuishaven voor innovatieve ondernemers. De zichtlocatie aan de Aambeeldstraat én in de inspirerende omgeving van dit onontgonnen stadsdeel moet een vaste uitvalsbasis worden voor een groeiende community van ondernemende vakmensen.

Hoe blijf je als ondernemer innovatief? Dat is een belangrijke vraag waar de collega’s van Grytte zich al sinds 2007 op hun locaties in Driebergen en Utrecht mee bezig houden. De nieuwe werkplek aan de Ponthaven is daar een nieuw voorbeeld van. Enerzijds biedt Grytte Ponthaven ruimte om gefocust te werken aan wat je als ondernemer belangrijk vindt. Anderzijds om soms ook prettig verstoord te worden door inspiratie van anderen.

Mooie mix

De oude scheepsloods naast FC Hyena is omgebouwd tot een plek die voelt als thuis voor de leden van de community. Gerben Sarelse, community manager van Grytte Ponthaven spreekt dan ook liever van ‘bewoners’: “Het is een authentiek pand met een werkuitstraling in een omgeving die verrast. Voor ons was de vraag: hoe krijgen we een mooie mix aan mensen om er hier, in dit bruisende stuk stad, een bloeiende werkomgeving van te maken. Onze flexruimtes zijn de perfecte werkplek voor professionals, die vaak zelfstandig, maar ook in overleg met anderen hun werk willen doen. Schrijven, programmeren, onderzoeken of ontwerpen; het zijn activiteiten waartoe je wordt verleid als je bij ons aanschuift.”

Beschikbaarheid

Meer informatie over Grytte Ponthaven is te vinden via de website www.grytte.nl/grytteponthaven.Via deze site kan men zich tevens aanmelden voor een dag gratis proefwerken. En profiteer van 25% korting op jouw abonnement tot 2022. Meer informatie: Gerben Sarelse, Aambeeldstraat 20, 1021 KB Amsterdam ponthaven@grytte.nl, 020-7235460.