Week van de ontmoeting

Algemeen
Willem Piersma.
Willem Piersma. ((Foto: aangeleverd))

NOORD - In het kader van de Week van de ontmoeting wordt in en om het Huis van de Wijk Waterlandplein in Amsterdam-Noord vanaf donderdag 30 september tot en met woensdag 6 oktober een aantal activiteiten gehouden. Ontmoeting en elkaar leren kennen staat deze week centraal.

De week start met een grote ‘stuur-elkaar-een lief kaartje-actie’ op de donderdag. Deze gehele dag staan mensen van Het huis van de Wijk op het Waterlandplein en vragen aan iedereen een kaartje te schrijven voor een mede buurtbewoners die wat extra aandacht verdient. Iedereen kent wel iemand in zijn straat of buurt die het leuk vindt om een lief kaartje te ontvangen. Op vrijdag wordt aan alle mensen waaraan een kaartje is gezonden ook nog een uitnodiging voor de 50+ buurtbingo en de ‘grote Willem Piersma Videoshow’ die zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur plaats vindt en voor de ’open inloop High Tea’ op dinsdagochtend van 10.00 tot 14.00 uur.

Iedereen die het leuk vindt om eens anderen te ontmoeten is welkom. De week wordt woensdag 6 oktober van 12.00 tot 14.00 uur afgesloten met een soep- en Hollandse spelletjesmiddag. Ook hier is iedereen van harte welkom. Deelname aan al deze activiteiten is gratis. Huis van de wijk Waterlandplein, Waterlandplein 302. Kijk voor meer informatie op huisvandewijknoord.nl.