HBOK klimt weer naar eerste plek

Nieuws

NOORD - HBOK won in de derde klasse met 4-1 van Sv Kadoelen. Door dit resultaat staat het team van trainer Jan de Haze weer op de eerste plek van de ranglijst. Concurrent Purmersteijn kwam niet verder dan een gelijkspel.
In de eerste helft zag het publiek een gelijk opgaand duel. Aan beide kanten waren er kansen. Na een kwartier kon Angelo Groen de thuisploeg op voorsprong brengen. Dani Braspenning mocht na iets meer dan een half uur een strafschop nemen maar doelman Mike Oudshoorn van Kadoelen wist de bal te stoppen. De tweede helft was amper begonnen of HBOK kon de voorsprong vergroten. De bal kwam eerst op de lat terecht en in de rebound kon Achmed Ahahaoui met een kopbal scoren. Toen het een kwartier later door Mostapha El Aamrani, oud speler van ASV De Dijk, 3-0 werd was het duel gespeeld. Kadoelen bleef ondanks de nederlaag toch hard werken maar kwam gewoon te kort tegen deze sterke tegenstander. Said Bentohami kon een kwartier voor tijd de laatste treffer voor HBOK scoren. Monni kon vlak voor tijd nog voor Kadoelen een treffer op het scorebord brengen. HBOK heeft een punt meer dan haar concurrent. Kadoelen zakte na de een na laatste plek. Er werden uit tien duels slechts vijf punten behaald.