Belangrijk punt voor ASV De Dijk

NOORD - ASV De Dijk bleef overeind tegen de sterke koploper Quick Boys, het duel eindigde in 2-2. Het team van trainer Kees Oostermeijer wist een 0-2 achterstand weg te werken. En even belangrijk was het feit dat de fans met eigen ogen zagen dat de fusieclub wel degelijk een toekomst heeft in de Derde Divisie.
De Dijk liet vanaf de eerste minuut zien dat het de wil had om een goed resultaat te bereiken. Quick Boys kon wel al snel op 0-1 komen. De thuisploeg trok zich daar weinig van aan. Na een half uur werd het echter 0-2 en toen zag het er even somber uit. Uitgerekend oud spits Dennis Kaars was bij beide treffers betrokken. Vier minuten voor de pauze mocht Jawhar Ahannach een vrije trap nemen. De bal kwam hoog voor en Clyde Olf kon met een fraaie kopbal scoren. Randill Verweij had daarna pech dat zijn goede actie geen doel trof. Ook Mick Christophersen wist zijn fraaie actie niet met een doelpunt af te ronden. Na bijna een uur spelen kon Christophersen de gelijkmaker scoren. Daarna probeerde Quick boys van alles om weer op voorsprong te komen. De jonge talentvolle doelman Kay Hilverink, normaal gesproken actief bij de A junioren, gaf echter geen krimp. Oostermeijer en zijn spelers waren na afloop terecht trots, hier was een collectieve prestatie geleverd. De Dijk moet het volgende week opnemen tegen het sterke Noordwijk.