Slechte tijden voor TOB

NOORD - TOB verloor wederom, nu was Westzaan met 1-4 veel sterker. Het team van trainer Remco van Twiller is al een paar weken niet in vorm. De achterstand op de koploper is inmiddels negen punten. Nog niet eens een maand geleden was TOB nog de trotse koploper in de vierde klasse. Daar is nu weinig meer van over.
Vooraf wist van Twiller al dat het een zware middag zou worden want er waren vier geblesseerden en twee vakantiegangers. Daarbij was de topscoorder Donny Geel geschorst. TOB had moeite om een team op te stellen en drie spelers begonnen niet fit aan de wedstrijd. Van Twiller had gekozen voor een defensieve opstelling en dat was te begrijpen. Het zat de thuisploeg allemaal niet mee want al in de eerste minuut moest doelman Jeffrey Janssens de bal uit het net halen. Mucahit Bayar had twee minuten later pech dat zijn schot net naast het vijandelijke doel terecht kwam. Westzaan bleef daarna heer en meester. Via een vrije trap kwam de bal bij de linksbuiten van Westzaan die ongehinderd 0-2 kon scoren. TOB kreeg met nog meer tegenslag te maken want twee spelers moesten geblesseerd naar de kant. Van Twiller begon de tweede helft met drie spitsen te spelen om meer druk te zetten. Dat werkte echter niet. Na een uur spelen werd het 0-3. TOB bleef wel sportief en werkte hard. Doelman Janssens was in vorm en voorkwam een groter nederlaag. Wel moest hij nog een keer een treffer van Westzaan accepteren. Esemo Vreugd kon na een goed opgezette aanval het enige doelpunt voor de thuisploeg scoren. TOB speelt zaterdag 15 december in en tegen Beverwijk de laatste wedstrijd van 2018.