TOB opnieuw onderuit

NOORD - TOB verloor in de vierde klasse met 4-0 van koploper Beverwijk. Het team van trainer Remco van Twiller liet een uur lang goed voetbal zien en kreeg verschillende grote kansen. Het werd voor TOB de vierde nederlaag op rij en de achterstand op de koploper is nu tien punten.
TOB mocht in de openingsfase aanvallend haar gang gaan, de tegenstander begon verrassend verdedigend. Spits Marco Tillema creëerde een goede kans maar de doelman van de thuisploeg wist de bal fraai te keren. Na iets meer dan een half uur spelen kon Beverwijk op 1-0 komen. TOB ging daarna fanatiek op zoek naar de terechte gelijkmaker. Tim van Horn had pech dat zijn schot net naast de kruising ging. Aan de andere kant moest doelman Jeffrey Janssens zijn klasse verschillende keren laten zien om de achterstand niet groter te laten worden. In de tweede helft bleef het zeker voor de neutrale toeschouwer een leuke wedstrijd. Twintig minuten voor tijd moest doelman Janssens accepteren dat het 2-0 werd. TOB bleef wel proberen om terug te komen in de wedstrijd. Zo kreeg debutant Adnane Aseban een goede kans. Door een kopbal kon de thuisploeg de overwinning veilig stellen. En vlak voor tijd werd het zelfs nog 4-0. TOB verloor met te grote cijfers en gaat de winterstop in als nummer drie van de ranglijst. Het zal voor trainer van Twiller nog een hele klus worden om zijn team weer in vorm te krijgen.