Geslaagd buurtfeest Klipperstraat

Nieuws

NOORD - Beleef verzorgde onlangs voor het tweede jaar op rij een buurtfeest in de Klipperstraat. Het grasveldje tussen de flats werd omgetoverd in een tentendorp waar van alles te doen was.
Voor de volwassenen was er een loungehoek naast de tent waar gratis water, limonade, koffie, thee en taart geserveerd werden. Kinderen konden zich vermaken met onder andere diverse spelletjes: Urban Art, Schminken, Schatgraven en Make-up & Nails. Ook konden ze zelf een houten autootje maken. Bovendien kon iedereen een tekening van zichzelf laten maken door cartoonist/tekenaar Dave. Fotografe Celeste maakte portretfoto's. Tussendoor traden dansers uit Pasadena op en was er gelegenheid zelf een dans aan te leren.
Omdat alle activiteiten gratis waren, was het voor iedereen mogelijk om mee te doen. De tweede dag werd het feest afgesloten met een buurtmaaltijd waarvoor iedereen zelf iets had meegebracht om met anderen te delen. "De buurtbewoners genoten van de relaxte sfeer en het onderlinge contact en kwamen zelf met ideeën voor nieuwe activiteiten", aldus Beleef.
Meer informatie over Beleef of om op te geven teneinde op de hoogte te blijven van de activiteiten, zie: www.beleef.nl.