De kampioenen van HBOK.
De kampioenen van HBOK. ((Foto: aangeleverd))

Feestelijke huldiging bij voetbalvereniging HBOK

NOORD - Na de wedstrijd v.v. HBOK - Reiger Boys zaterdag 11 mei om 14.30 uur, zal het Vlaggenschip van HBOK ook in Zunderdorp gehuldigd gaan worden.

Het is bij HBOK traditie dat er bij een kampioenschap van het 1e elftal, een rondje op de 'Platte Kar' van de familie Ubbels door het dorp wordt gereden. Na de officiële huldiging bij v.v. Kadoelen 20 april door een vertegenwoordiger van de KNVB, is er dus zaterdag de feestelijke huldiging! Bij terugkomst van ronde op de Platte Kar zal er een feest zijn, waarbij alle aanhangers van de Zunderdorpse voetbalvereniging van harte welkom zijn. Na de wedstrijd zal de bij iedereen bekende John Keijer het feest starten en rond 17.45 uur zal niemand minder dan Samantha Steenwijk een optreden verzorgen. Als toetje komt rond 19.00 uur de populaire Mick Harren zijn kunsten vertonen in het Clubhuis van HBOK. Het belooft een gezellige dag te worden.

De terugkeer naar de tweede klasse van de KNVB mag gevierd worden, en dat gaan ze in Zunderdorp dan ook uitgebreid doen.

Voetbalvereniging HBOK, Termietergouw 8 in Amsterdam.

Meer berichten