Kennis maken met de klarinet. Kom langs bij HCT in Tuindorp.
Kennis maken met de klarinet. Kom langs bij HCT in Tuindorp. ((Foto: Hans de Bruyne))

Altijd al klarinet willen spelen?

NOORD - Harmoniecorps Tuindorp, een muziekvereniging in Tuindorp Oostzaan, heeft ruimte voor nieuwe klarinetleerlingen op de dinsdagavond in het repetitiegebouw aan de Druivenstraat 35.

De klarinetlessen worden gegeven door twee professionele docenten. Van hen leert een leerling alles wat nodig is om het instrument goed te bespelen. Uiteraard leert een cursist door veel te oefenen de juiste blaas- en vingertechniek. Maar ook hoe een zij een goed riet selecteert of bewerkt, welk mondstuk hij het best kan gebruiken en een instrument onderhouden. De klarinetlessen zijn voor jong en oud, beginnend en gevorderd. Maak kennis met de klarinet of pak de lessen weer op. HCT kan een klarinet in bruikleen geven voor de lessen. Afhankelijk van het niveau kan een leerling al snel samenspelen met andere muzikanten in het opleidingsorkest of grote orkest van HCT.

Voor meer informatie, neem contact op met leerlingencoördinator Ingrid Mandjes via opleiding@harmoniecorps.nl of secretaris Jan Verberne via secretaris@harmoniecorps.nl of tel. 020-6337179.

Kijk op www.harmoniecorps.nl voor meer informatie of loop gewoon eens binnen op een repetitieavond! De koffie staat klaar!

Meer berichten