Het team van Aarts Opticien.
Het team van Aarts Opticien. ((Foto: Vincent de Vries/RM))

Nu ook orthoptie bij Aarts Opticien

  Bedrijf in Beeld

NOORD - Aarts Opticien in winkelcentrum De Banne in Amsterdam-Noord biedt de nieuwste collecties brillen, kinderbrillen, contactlenzen en zonnebrillen van vele bekende merken. Ruim een jaar is Van Boxtel Hoorwinkels inmiddels aanwezig als een shop in shop voor de beste hooroplossingen en sinds kort werkt de opticien ook samen een orthoptie praktijk.

Met deze aanvulling biedt de winkel een compleet pakket aan oogspecialisatie. "Orthoptie onderzoekt de samenwerking van de ogen, vooral bij kinderen en al vanaf één jaar", vertelt de eigenaar Charles Aarts. Zo wordt er behandeling geboden bij bijvoorbeeld scheelzien, leesproblemen, een lui oog, verziend- en bijziendheid. "Wij hebben geen lange wachttijden zoals in het ziekenhuis." De medewerkers bij Aarts Opticien zijn volledig gediplomeerd en staan garant voor een goed uitgevoerd oogonderzoek en het juiste advies bij de aanschaf van een bril of contactlenzen. "Wij willen dat iedere klant bij ons tevreden de winkel kan verlaten."

Op afspraak

De Orthoptiste werkt elke vrijdagmiddag op afspraak. Meer informatie is te vinden op www.aartsopticien.nl of te verkrijgen in de winkel aan het Bezaanjachtplein 267 in Amsterdam-Noord, 020-4924095.

Meer berichten