Praktijkhouders Annette de Bruijn (links) en Renate van Waalwijk van Doorn (rechts) samen met huidtherapeuten van MediDerma
Praktijkhouders Annette de Bruijn (links) en Renate van Waalwijk van Doorn (rechts) samen met huidtherapeuten van MediDerma ((Foto: aangeleverd))

MediDerma

  Bedrijf in Beeld

Nieuwe locatie voor MediDerma

NOORD - Met zeven vestigingen in Noord-Holland houdt MediDerma zich bezig met de behandeling van vrijwel alle denkbare huidproblemen. Het filiaal in Amsterdam-Noord was tot voor kort gevestigd op Elpermeer. Vanaf dinsdag 19 februari opent deze vestiging haar deuren op Gare du Nord 7. Deze nieuwe praktijk is gevestigd op twee minuten lopen van metrohalte Noord.

"Na een flinke verbouwing hebben we op deze nieuwe locatie vier behandelkamers in een heel moderne setting", vertelt Renate van Waalwijk van Doorn. Zij en Annette de Bruijn zijn de trotse praktijkhouders van MediDerma. "Omdat we groter zijn, kunnen wij investeren in de allerbeste apparatuur, terwijl we klein genoeg blijven voor een persoonlijke benadering. Dat vinden wij belangrijk."

"We behandelen huidproblemen zoals overmatige haargroei, acne, littekens, onderhuidse vochtproblemen, pigmentvlekken en couperose. We behandelen ook de gezonde huid met als doel de huid te verbeteren, denk aan verminderen van fijne lijntjes of ongewenste haargroei, zoals de bikinilijn of rughaar. Huidverbetering vindt plaats door middel van peeling of micro-needling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste officiële Dermapen 4. Deze is effectiever en de hersteltijd is korter in vergelijking met andere pennen", vertelt Van Waalwijk van Doorn.

"Wij hebben de exclusieve ontharingslaser Thunder MT aangeschaft voor de vestiging in Noord. Deze laser mag met recht de Ferrari onder alle ontharingssystemen worden genoemd. Deze is net als onze Soprano-ICE laser, vrijwel pijnloos en geschikt voor de donkere huid. De Thunder MT biedt extra voordelen, deze laser is nog effectiever, is extreem snel en bij moeilijke haren zoals haren met weinig pigment worden met de Thunder betere resultaten bereikt. De behandeling vindt gegarandeerd plaats door een ervaren huidtherapeut."

Vaak worden behandelingen van huidproblemen, zoals acne en haargroei in het gezicht, vergoed vanuit de aanvullende verzekering. MediDerma is tevens een expertise-centrum voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen. Voor zowel het aanmeten van arm- als beenkousen.

Tot 1 maart is er een openingsactie voor de nieuwe vestiging. Op alle behandelingen tijdelijk 15% korting, mits het geen vergoede zorg is. Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend. Een afspraak kan worden gemaakt via 020-2376340. Voor meer informatie www.mediderma.nl.

Meer berichten