Kamperen op het dak van A`DAM Toren

  Nieuws
Saskia Wijbenga en Noortje Lange op het dak van de A'DAM Toren. (Foto: aangeleverd)
Saskia Wijbenga en Noortje Lange op het dak van de A'DAM Toren. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD - Slapen op grote hoogte! Afgelopen donderdag werd het dak van de A’DAM Toren omgebouwd tot een mini camping. Tien personen kregen de kans om te kamperen op bijna 100 meter hoogte, met uitzicht over Amsterdam en omstreken. Organisatoren ROEF, Campspace en A’DAM zorgden tijdens deze unieke ervaring voor een volledig verzorgde overnachting inclusief ingerichte tenten, diner en ontbijt, een filmvertoning tijdens zonsondergang, yogales in de ochtend en een akoestisch optreden door een van de talenten van A’DAM Music School.


Iedereen die kans wilde maken op deze unieke kampeer experience hoefde op Facebook alleen antwoord te geven op de vraag: ‘Waarom en met wie wil jij kamperen op het dak van de A’DAM Toren?’ De 44-jarige Saskia Wijbenga uit Amsterdam-Noord was een van de gelukkigen. “Het was in één woord geweldig! Ik had op Facebook mijn vader getagd omdat hij al 50 jaar op een woonark op steenworp afstand van de A’DAM Toren woont. Ik heb 25 jaar op de ark gewoond en wij kennen de toren als Shell gebouw en werden er wel eens uitgenodigd door Shell omdat we buurtbewoners zijn. Vanaf onze ark kunnen we de toren zien! Toen ik op mijzelf ging wonen ben ik naar de Banne verhuisd. Ik voel mij altijd thuis in Noord en geniet van het prachtige uitzicht vanaf de A’DAM Toren. Amsterdam heeft zoveel prachtige facetten en die zijn vanaf de verschillende punten op de toren goed te zien!”
“Omdat de overnachting op de camping verplaatst is kon mijn vader helaas niet mee en heb ik een vriendin gevraagd; Noortje Lange. Zij woont op Zeeburgereiland en kan zelfs vanuit haar huis de toren zien. Het was een hele bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten. We zijn heel erg goed verzorgd door de organisatie. Diner, filmvertoning van De Wilde Stad en een heerlijk ontbijt en ook nog een goodiebag mee. We kijken terug op een geweldige avond en nacht, een ervaring om nooit te vergeten”, aldus de enthousiaste Wijbenga.

Meer berichten