Activiteiten voor senioren

NOORD - In de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) Banne worden elke donderdag, van 10.00 tot 12.00 uur activiteiten voor ouderen gehouden. De toegang is gratis.

Donderdag 4 april Tabletcafé. Hier kan men ervaringen uitwisselen en kennis delen over tablets en iPads. Donderdag 11 april muziek met Wim Schindler. Hij zingt, speelt afwisselend gitaar, accordeon en trompet. Zijn repertoire is vanaf 1920 tot heden in voornamelijk Nederlands en Engels. Donderdag 18 april is er 'Op de koffie met Thuis Afgehaald'. Donderdag 25 april is een filmochtend. De weduwe Cookie Orcutt deelt een statig huis met Willis Richland. Haar nichten Camille Dixon en Cora Duvall wonen vlakbij. Alle dorpelingen worden door Camille uitgenodigd om deel te nemen aan het plaatselijke paasspel. Op de dag van de première ontdekt Camille dat Cookie dood is. De politie begint een moordonderzoek.

OBA Banne, Bezaanjachtplein 249 in Amsterdam, 020-6314132, banne@oba.nl. Voor meer informatie Medina Kocak of Ayse Ozdemir, 020-6314132 of ouderenindewijk@oba.nl.

Meer berichten