verslag Kadoelen Mo17-1 - Victoria Boys MO17-1

Kadoelen Mo17-1 tegen Victoria Boys MO17-1.
Kadoelen Mo17-1 tegen Victoria Boys MO17-1. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Na een week rust moest Kadoelen het dit weekend opnemen tegen een debutant in de landelijke divisie: Victoria Boys uit Apeldoorn.

Zonder Precious werd Victoria Boys vanaf het begin vastgezet op de eigen helft. Na 2 minuten is er goede kans voor Chevarie na een mooie aanval via Madelief, Jiske, Floor en Amy. Meer kansen volgen maar we moeten tot de 13e minuut wachten als een corner van Floor via een dropkick van Jiske wordt binnengeschoten: 1-0. Aan het spelbeeld verandert weinig en Chevarie schiet de bal in de 22e minuut snoeihard via keepster Hannah op de lat. Twee minuten is de keepster van Victoria Boys het antwoord schuldig als Amy een mooie steekbal van Zorra na een aanval van achteruit, diagonaal in de rechterhoek schiet 2-0. Vier minuten later beslist Chevarie de wedstrijd met een prachtige volley na een dito voorzet van Floor. Victoria Boys is voor rust een keer gevaarlijk als Wendy de bal over het doel van Isabella schiet.

In de 2e helft heeft Liss tussen de palen van Victoria Boys plaats genomen en kent een hoogst ongelukkige start als ze een terugspeelbal onder haar voeten door in het doel laat rollen: 4-0. Daarna tillen Chevarie (kopbal) en Zorra (rebound) beide uit corners van Floor de score naar 6-0. In de 65e minuut ziet Floor de keepster te ver voor haar doel staan en schiet de bal van 25 meter net onder de lat binnen: 7-0. Inmiddels is Nora uit de MO15-1 ingevallen en maakt hiermee haar debuut in de landeljke divisie. Victoria Boys probeert het nog via Iris maar keepster Isabella wenst een "clean sheet" en maakt deze poging ongedaan. Het slotakkoord is van Amy die een mooie pass van Floor met een geplaatst schot afrondt: 8-0.

Zo boekt Kadoelen een eenvoudige overwinning en maakt het zich op voor de topper volgende week bij Buitenveldert.