Werkzaamheden Elzenhagen Zuid

Nieuws

NOORD - In de periode van 26 november tot en met 21 december vinden er verschillende werkzaamheden in en nabij Elzenhagen Zuid plaats. In de periode van 26 november tot en met 7 december vinden er verschillende ingrepen aan het Scheurleerpad plaats met als doel verbetering van de veiligheid voor fietsers en voetgangers.
Maandag 26 november is de aannemer Compeer gestart met het verbreden van het trottoir langs de H.M. Terwogtweg, zodat er meer ruimte komt voor voetgangers. Aannemer Reimert start dan ook met verhogen van het kruisingsvlak op de kruising H.J. Hisgenpad - Scheurleerpad. Vanaf maandag 3 december begint Compeer met het verhogen van het kruisingsvlak op de kruising Scheurleerpad - H.M. Terwogtweg. De verhoogde kruisingsvlakken verminderen de snelheid van het autoverkeer.
Woensdag 28 november begint firma Stoop met de terugsnoei van bosschages langs het Scheurleerpad, met maximaal 2,00 meter. Door het terugsnoeien van de bosschages wordt het licht en zicht op het Scheurleerpad verbeterd en biedt het een veiligere route voor de gebruikers.
Om de geluidsschermen af te kunnen bouwen, moet de afrit van de Nieuwe Leeuwarderweg naar de Nieuwe Purmerweg (botonde) opnieuw worden afgesloten om de stijlen en de glaspanelen te kunnen plaatsen. Hierdoor is de afrit van maandag 26 november 07.00 uur tot en met vrijdag 21 december 16.00 uur afgesloten. De omleidingroute wordt met gele borden aangegeven. In de weekenden wordt er niet gewerkt en is de afrit open van vrijdag 16.00 tot maandag 07.00 uur.
Toekomstige afsluitingen of wijzigingen in verband met de werkzaamheden aan Elzenhagen Zuid worden gedeeld via de nieuwsbrief Elzenhagen Zuid. Ook kan men de Facebookpagina van Centrumgebied Amsterdam Noord in de gaten houden.