Gelijkspel voor ASV De Dijk

NOORD - Het zaterdagteam van ASV De Dijk heeft de uitwedstrijd tegen Wartburgia afgesloten met 2-2. Het team van trainer Ron Stoffels wist een 2-0 achterstand weg te poetsen. Het duel in de derde klasse begon wat stroef maar werd daarna aantrekkelijk.
Na 23 minuten kon de thuisploeg de score openen. Na een goed opgezette aanval werd het nog voor de pauze 2-0. In het tweede bedrijf kwam het team van Stoffels bijzonder sterk terug. En daar kwam ook nog bij dat Wartburgia door een rode kaart was verzwakt. De Dijk creëerde kansen maar het zat niet mee met de afwerking. Vier minuten voor tijd kon Jules Diedhiou de aansluitingstreffer scoren. Door een fout achterin bij de thuisploeg kon De Dijk nog op gelijke hoogte. Stoffels was na afloop trots op zijn manschappen. En dat was terecht, zijn jonge team gaat elke week beter spelen.