Doelpuntenfestijn bij OSV

NOORD - De wedstrijd OSV - Blauw Wit Beursbengels eindigde in 4-5. Vorig seizoen speelden beide teams twee keer gelijk tegen elkaar en werd er ook zoveel gescoord.
Na bijna een half uur kon Blauw Wit op voorsprong komen. Het team van trainer Ron van der Velde werkte daarna hard om terug te komen. Het was dan ook terecht dat Nicky Roele nog voor de pauze de gelijkmaker kon scoren. De arbiter gaf echter de tegenstander een strafschop en vlak voor rust werd het nog 1-2. OSV probeerde het in de tweede helft wel maar moest toch accepteren dat de tegenstander net iets beter was. Wel werd er eerst een voorsprong opgebouwd door Roele en Jermaine Jeulink. Te makkelijk kon Blauw Wit weer op voorsprong komen. De arbiter gaf ook Rik Smit een rode kaart en OSV moest met een man minder verder strijden. Blauw Wit kon ook nog haar vijfde treffer van de middag maken. Roele kon vlak voor tijd zijn derde doelpunt van de wedstrijd maken. Na het verlies staat OSV op de vijfde plek van de ranglijst.