Buiksloot verliest van koploper

NOORD - Buiksloot verloor in de derde klasse zaterdag met 4-0 van het sterke Purmersteijn. De Amsterdammers kregen te maken met een tegenstander die beter was.
Buiksloot kreeg in de openingsfase wel wat kleine kansen. Wel werd het na zes minuten al 1-0. Daarna kregen beide teams lange tijd weinig echte kansen om te scoren. Rocky Nuamah had de pech dat zijn inzet niet de gelijkmaker bracht. In de 67e minuut werd doelman Serge van den Ban voor de tweede keer verslagen. Enige minuten later kon de titelkandidaat na een goed opgezette aanval de volgende treffer scoren. Van den Ban voorkwam in de slotfase dat Buiksloot met een hele grote nederlaag naar huis zou gaan. Wel moest hij vlak voor tijd nog een treffer incasseren. Buiksloot gaat de winterstop in als de nummer tien van de ranglijst.