Autogezelligheidsrit TOB

Nieuws
Guus Meeuwis was vorig jaar te gast bij de Autogezelligheidsrit van TOB. Hier is hij te midden van organisatoren Eric en Fred Stam. (Foto: TOB Autogezelligheidsrit)
Guus Meeuwis was vorig jaar te gast bij de Autogezelligheidsrit van TOB. Hier is hij te midden van organisatoren Eric en Fred Stam. (Foto: TOB Autogezelligheidsrit) rodi.nl

AMSTERDAM - De TOB Autogezelligheidsrit vindt zondag 6 januari voor de 35e keer in successie plaats. De start is vanuit het tennisonderkomen 't TOB-Spin op Sportpark De Melkweg in Tuindorp Oostzaan

Organisator Eric Stam: "Vorig jaar hadden we Guus Meeuwis en Kim Holland als Special Guest. De jaren ervoor onder anderen Johan Cruijff, Johan Derksen, Freek de Jonge, Youp van 't Hek, Peter R. de Vries, Brigitte Kaandorp, Erica Terpstra, André van Duin, Frank de Boer en Karin Bloemen. Ook deze keer zijn we erin geslaagd weer met spectaculaire gasten op de proppen te komen. Ze staan in een rij om bij TOB mee te doen en ook nog eens belangeloos. Youp van 't Hek heeft natuurlijk niets met iets 'burgerlijks' als een autorally, maar voor TOB maakte hij graag een uitzondering."
Ruim 150 deelnemers (en 52 equipes) telde de puzzelrit van vorig jaar. Ook deze keer zijn de verwachtingen hooggespannen. "De Autogezelligheidsrit gaat niet om snelheid, maar om gogme en slimheid. De rit is uitermate geschikt voor families en vriendengroepen die nog nooit aan een dergelijke rally hebben meegedaan. Iedereen is van harte welkom, dus ook niet-TOB'ers. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!'", aldus mede-uitzetter Fred Stam.
Er is een uitgebreide prijzentafel en tombola. Afgelopen jaar ging de equipe Tillema/Visser/Van Scheppingen met de kolossale wisselbokaal aan de haal, wie deze keer? Voor nadere informatie omtrent de Autogezelligheidsrit kunnen belangstellenden contact opnemen met Eric Stam (06-55868545) en Fred Stam (06-19076779).
De deelnameprijs per equipe is 7,50 euro. De start is tussen 9.00 en 10.00 uur vanuit het tennisonderkomen 't TOB-Spin op Sportpark De Melkweg in Tuindorp Oostzaan. De finish is vóór 17.00 uur in 't TOB-Punt op Sportpark Oostzanerwerf. Bij 'winterse' omstandigheden kunnen deelnemers zondag 6 januari tussen 9.00 en 10.00 uur via 020-6333474 naar de TOB-kantine bellen of de autorit doorgaat. Het laatste nieuws is te vinden op de website www.tobvoetbal.nl.