OBA en HvA bieden hulp bij de belastingaangifte

  Bedrijf in Beeld

NOORD - Kun je wel wat advies gebruiken bij het invullen van de belastingaangifte, maar heb je niet de middelen om een adviseur in te schakelen? De OBA en HvA bieden gratis hulp. Samen organiseren zij in maart en april weer de OBA Belastingdag. Op zes plekken in de stad bieden studenten hulp en advies bij het invullen van de belastingaangifte. 

De Belastingdag vindt dit jaar plaats in de OBA-vestigingen Banne, Slotermeer, Bijlmerplein, Molenwijk en Osdorp speciaal voor iedereen die gratis hulp of advies wil over de aangifte 2019. ZZP'ers kunnen terecht op twee speciale middagen in OBA Oosterdok. Studenten van de Hogeschool van Amsterdam helpen met het invullen van aangiftes, beantwoorden vragen of geven advies over hoe geld bespaard kan worden met de aangifte. 

Bezoekers kunnen een fijne stoelmassage krijgen, er is muziek en goede koffie. Kinderen zijn ook van harte welkom in de kinderhoek, voor een vrolijk geschminkte toet of een mooi voorgelezen verhaal. Leuker kunnen we het wel maken, en makkelijker.

Meedoen aan de OBA Belastingdag is gratis. Aanmelden is verplicht. Dit kan via www.oba.nl/belasting. Hier vind je ook meer informatie over de dag en de activiteiten.

Meer berichten