Joop Harmans XL is op en top Hollands

Partnerbijdrage
750 vierkante meter fiets- en scooterplezier bij Joop Harmans XL.
750 vierkante meter fiets- en scooterplezier bij Joop Harmans XL. (Foto: archief Rodi Media)

NOORD - De fiets is natuurlijk een veel gebruikt vervoermiddel in ons kleine kikkerlandje. Fietsende mensen; het is toch een Oer-Hollands straatbeeld? Joop Harmans XL Fietsen en Scooters is al bijna 75 jaar gevestigd in Amsterdam-Noord. De winkel voorziet vele Noorderlingen, maar ook de mensen van ver daarbuiten, al decennia lang van hun stalen rossen.

Bij deze tweewielerspecialist is maar liefst 750 vierkante meter fiets- en scooterplezier onder één dak te vinden. Joop Harmans XL is officieel dealer van vele grote en bekende A-kwaliteitsmerken scooters en (elektrische) fietsen. Een groot assortiment scooters in alle vormen en maten. Retroscooters, stadsscooters, sportscooters, funscooters, elektrische scooters en scooters voor het woon-werkverkeer.

Tevens biedt de winkel een groot assortiment kinderfietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen en elektrische fietsen. "Wij verkopen fietsen van Hollandse fabrikanten", vertelt Eric Blom van Joop Harmans. "Momenteel worden er vooral heel veel elektrische fietsen verkocht. Ik adviseer de mensen om zich goed te laten voorlichten en vooral een proefrit te maken. Wij hebben een zeer grote voorraad. Verder hebben wij alle kennis in huis op het gebied van tweewielers. Daarnaast zijn wij servicegericht en willen we de consumenten vooral blij maken en er voor zorgen dat zij zich zorgeloos kunnen verplaatsen door onze mooie regio."

Voor meer informatie: Joop Harmans XL Fietsen en Scooters, Vuurwerkerweg 17-B in Amsterdam. 020-6369752, www.joopharmans.nl.