Tandartsencentrum Landsmeer biedt kwaliteit, aandacht en comfort

Partnerbijdrage
De praktijk maakt gebruik van moderne apparatuur. Op de foto eigenaar Oded Hess.
De praktijk maakt gebruik van moderne apparatuur. Op de foto eigenaar Oded Hess. ((Foto: Rodi Media/MvS))

LANDSMEER - Niemand gaat voor zijn lol naar de tandarts. Maar als je er dan toch aan moet geloven, ben je het meest gediend met kwaliteit, persoonlijke aandacht en comfort. En juist die kenmerken vind je bij Tandartsencentrum Landsmeer. Dat hebben veel inwoners uit Landsmeer en wijde omtrek al ontdekt.

Eigenaar Oded Hess zat met zijn praktijk aanvankelijk in Het Grote Huis aan de Dorpsstraat. Zijn zoektocht naar een ruimer en toegankelijker pand bracht hem bij het pand aan het Zuideinde 70. Dat toverde hij om in een hypermoderne en strakke tandartsenpraktijk. En niet alleen het interieur is van deze tijd.

Alles onder één dak

“We hebben hier alles onder één dak”, vertelt hij. “Van mondhygiëne tot orthodontie en van kronen tot implantaten. We zitten hier met drie tandartsen en ze hebben allemaal hun eigen specialiteit. Het voordeel is dat we makkelijker met elkaar kunnen overleggen en dat we patiënten naar elkaar kunnen verwijzen. Zij kunnen bovendien op hetzelfde adres blijven.”

Persoonlijke benadering

Klantvriendelijkheid maakt een wezenlijk deel uit van de zorg die Tandartsencentrum Landsmeer biedt. Hess en zijn team kijken niet alleen naar het gebit, maar vooral naar de mens die daar achter zit. Een persoonlijke benadering. Dat is het uitgangspunt van elke behandeling.

Geavanceerde computertechnieken

De patiënten ervaren dat als heel prettig. Zoals zij ook profiteren van de geavanceerde computertechnieken die in het centrum worden toegepast. Het komt de nauwkeurigheid en kwaliteit ten goede maar zorgt ook voor een comfortabeler gevoel in de tandartsstoel.

Vooruitstrevend

Hess: “Voor het aanmeten van een kroon hoef je bijvoorbeeld niet meer zoals vroeger in gips te happen. We maken scans. Kronen maken we in één dag, waardoor noodoplossingen niet meer nodig zijn. Ook zijn we gespecialiseerd in onzichtbare beugels; we werken met doorzichtige hoesjes in plaats van slotjes. Wie een beugel moet dragen vindt het toch prettig als je daar weinig van ziet. Met onze digitale technieken zijn we heel vooruitstrevend. Daarmee onderscheiden we ons. We gebruiken apparaten die normaalgesproken alleen in ziekenhuizen staan.”

Tandartsencentrum Landsmeer, Zuideinde 70, 1121 CM Landsmeer, telefoon 020-4824155. Zie ook https://tandartslandsmeer.nl/.