Die flexibele werkplek met dat thuisgevoel

Partnerbijdrage
Afbeelding

NOORD - Een kantoorruimte die voelt als thuis, een ‘businessfamily’ biedt en ook nog eens alle benodigde, professionele faciliteiten heeft. Dat klinkt toch als de ideale werkplek? In een oude, sfeervolle scheepsloods op de Aambeeldstraat 20 in Amsterdam-Noord is sinds kort de coworking locatie Grytte Ponthaven te vinden. Hier is een variatie aan werkplekken beschikbaar.

Grytte Ponthaven is gevestigd vlakbij restaurant De Goudfazant en de Hangar. Dit voormalige hoofdkantoor van Men at Work is nu een inspirerende coworkspace voor zelfstandige ondernemers en MKB-bedrijven. “Wij noemen onzer members: bewoners”, vertelt Samantha van Londen, mede-eigenaar van het Grytte-concept. “Het pand moet voelen alsof het van jou is. Je gedraagt je hier zoals je dat thuis ook zou doen. We hebben geen receptie. Je ontvangt hier zelf je eigen klanten. Verzorgt zelf de koffie. Er is wel een locatiemanager aanwezig, die mensen eventueel opvangt.”

Keuze

Wie Grytte Ponthaven bezoekt, vindt op de begane grond een variatie aan werkplekken, namelijk vier vergaderruimtes, een flexwerkruimte, het Werkcafé en een vaste kantoorruimte, op de eerste verdieping, voor maximaal acht personen. Zo kan iedereen zijn werkplek kiezen voor elk moment, passend bij het soort werk dat men doet. “Zoek je rust om dingen uit te werken of telefoontjes te plegen, kies dan voor een flexplek. Heb je behoefte aan een ruimte om te overleggen of zoek je de inspiratie van een ontmoeting, kies dan voor een vergaderruimte of het Werkcafé.

Netwerken

“Je kunt elkaar in Grytte Ponthaven ook opzoeken. Netwerken op een ontspannen manier. Talenten delen, of advies vragen aan een ander. Zelfstandig werken maar ook in teamverband. Je kunt eens met een ander sparren en overleggen. Hoe zou jij dit of dat doen? Het unieke van deze formule is dat je je thuisvoelt”, gaat Van Londen verder. Naast al deze voordelen is Grytte Ponthaven goed te bereiken met het openbaar vervoer en tevens is er een groot parkeerterrein. Voor meer informatie zie: www.grytte.nl/grytteponthaven/.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding