Nieuwsgierig naar de Regio College mbo-opleidingen?

Partnerbijdrage
Kom de sfeer proeven op het Regio College
Kom de sfeer proeven op het Regio College (Foto: aangeleverd)

Bezoek de Sneak Preview Dagen!

REGIO - Kom op 12, 13, 14 en 15 april tussen 16.00 en 20.00 met één ouder/verzorger naar de Sneak Preview Dagen op de locaties van het Regio College (m.u.v. Purmerend). Stel de vragen die je hebt aan studenten en docenten en proef de sfeer bij de opleiding van jouw keus! Zo proberen wij jouw studiekeuzeproces makkelijker te maken.

Het is een gek jaar geweest. Vanwege de coronaregels konden de ROC’s vrijwel niet open en kon je niet langskomen om de sfeer te proeven. Omdat het kiezen van een studie een belangrijke beslissing is, geeft het Regio College leerlingen nu de kans om op een veilige manier toch op school een opleiding te bezoeken tijdens de Sneak Preview Dagen.

Rebecca, eerstejaars student Onderwijsassistent: “Langsgaan bij het Regio College heeft mij erg geholpen bij mijn studiekeuze. Hierdoor kon ik makkelijk vragen stellen aan docenten of studenten en kon ik de school van binnen bekijken!” Pascal Wortmann, docent bij Handel: “We merken dat leerlingen het nu nog moeilijker vinden om een studie te kiezen, omdat alles online gaat. Door een bezoek aan de Sneak Preview Dagen, krijgen ze een beter beeld van de school.”

We zorgen ervoor dat je veilig de school kunt bezoeken binnen alle coronaregels. Schrijf je in voor de Sneak Preview Dagen via www.regiocollege.nl. Vanwege de coronaregels is er een beperkt aantal plekken per opleiding, dus hoe eerder je je inschrijft hoe meer kans je hebt dat je langs kan komen.