JAC iEV7S: 100% elektrisch, comfortabel én goed geprijsd

Partnerbijdrage
De JAC iEV7S is sportief en heeft een hoge instap.
De JAC iEV7S is sportief en heeft een hoge instap. (Foto: Rodi Media)

ALKMAAR – De goedkoopste volledig elektrische auto op de Nederlandse markt? Dat is de JAC iEV7S! Deze nieuwe, 100% elektrische SUV is geproduceerd door het Chinese staatsbedrijf JAC Motors, opgericht in 1964. Klaver Auto heeft het exclusieve recht op de verkoop van de JAC iEV7S in de kop van Noord-Holland.

De redactie van Rodi Auto was maar wat nieuwsgierig om deze wagen uitgebreid te testen. Wat blijkt: voor een scherpe prijs krijg je een volledig aangeklede auto die ook nog eens heerlijk rijdt. Wat als eerste opvalt is de uitstraling van de JAC iEV7S. De wagen is sportief en heeft een hoge instap. Als je een JAC iEV7S bij Klaver Auto aanschaft zit het volgende bij de prijs inbegrepen: een kleur naar keuze (wit, grijs metallic of zwart metallic), een 360°-camera, lederen bekleding, automatische airco, 8 inch touchscreen, parkeersensoren, Bluetooth, stoelverwarming en navigatie via smartphone. Ideaal!

Private Lease is mogelijk vanaf € 399 euro per maand.

Perfect zicht

Met het infotainmentsysteem in het dasboard heb je altijd zicht op het accupercentage en de actieradius. Daarnaast kun je gemakkelijk cruise control instellen en het dashboard via Bluetooth verbinden met je telefoon. Met behulp van parkeersensoren, een 360°-camera en een handige achteruitrijcamera heb je perfect zicht tijdens het inparkeren.

De 100% elektrische JAC iEV7S rijdt tijdens een citytrip in en rondom Alkmaar als een speer. De topsnelheid bedraagt 132 km/u. Het accupakket is goed voor een NEDC-rijbereik tot 300 kilometer. Dat de JAC iEV7S scherp is geprijsd, is te merken aan de materiaalkeuze voor het interieur. De wagen zit echter heerlijk comfortabel; het stuur beweegt prettig en de remwerking is prima gekalibreerd. Opladen kan makkelijk en snel via verschillende semi-publieke laadpalen of aan de wallbox thuis.

Spoedige levering

Klaver Auto levert de JAC iEV7S vanaf € 29.900, inclusief BTW/BPM. Voor deze prijs krijg je de wagen in twee weken geleverd. Klaver Auto biedt ook de mogelijkheid voor Private Lease vanaf € 399.

Heb je interesse in het kopen of (zakelijk) leasen van de JAC iEV7S? Neem vrijblijvend contact op Klaver Auto via www.klaverautogroep.nl of bel 072-5208898.