Kerstmarkt in Amsterdam-Noord

  Nieuws

NOORD - De Pekmarkt krijgt ook dit jaar een feesteditie: Kerstmarkt Noord. Op deze markt kunnen bezoekers handgemaakte kerstcadeaus kopen en in de kerstsfeer komen met kerstmuziek en winterse lekkernijen.
Kerstmarkt Noord wordt opgeluisterd door muzikanten, kerstkoren en een kerststal. In de kerststal kunnen bezoekers handgemaakte kerstcadeaus met een verhaal kopen en hun wensen voor de buurt in de ideeënkerstboom hangen. Ook is er een vuurluifel en een kerstdisco. Hapjes en drank zijn aanwezig: glühwein, warme chocolademelk en eten van koks uit alle windstreken.
Kerstmarkt Noord is zaterdag 14 december van 12.00 tot 19.00 uur op het marktplein aan het Mosveld, Amsterdam-Noord. Meer informatie is te vinden op de website: www.kerstmarktnoord.nl, Facebook: Facebook.com/pek.markt.
De markt wordt georganiseerd in opdracht van Stadsdeel Amsterdam-Noord, op initiatief van Marije Greiner, Stichting Broedstraten en Mama Louise (Pekmarkt) en in samenwerking met muziektheaterfestival Winters Binnen. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door woningcorporatie Ymere en bewoners uit de Van der Pekbuurt en de Bloemenbuurt in Amsterdam-Noord.

Meer berichten