Nieuw GLS-depot Amsterdam in aanbouw

  Nieuws
Na voltooiing van het nieuwe depot in het Atlaspark in de haven van Amsterdam, zal GLS beschikken over een distributieruimte van 6.200 vierkante meter.
Na voltooiing van het nieuwe depot in het Atlaspark in de haven van Amsterdam, zal GLS beschikken over een distributieruimte van 6.200 vierkante meter. (persfoto Delin Capital Asset Management, vrij gebruik)

AMSTERDAM - De bouw is begonnen en de fundering is al gelegd: met een modern en duurzaam depot wordt de capaciteit voor de pakketafhandeling van GLS in Amsterdam meer dan verdubbeld.

De pakket- en vrachtdienst GLS Netherlands bereidt zich met de nieuwe locatie alvast voor op een verdere stijging van de volumes. De distributieruimte neemt toe met 6.200 vierkante meter. Dankzij een zeer geavanceerde sorteerinstallatie en de 140 laad- en losdeuren kunnen hier meer dan twee keer zo veel pakketten als in het huidige depot worden verwerkt. Het depot verrijst in het Atlaspark in de haven van Amsterdam.

“Door deze capaciteitsuitbreiding kunnen wij onze klanten een snelle en betrouwbare service blijven bieden bij de alsmaar toenemende volumes”, aldus Milo Kars, Managing Director van GLS Netherlands. “Tegelijkertijd past dit nieuwe depot in ons streven om de milieueffecten in ons (inter)nationale netwerk te minimaliseren en aantrekkelijke arbeidsplaatsen te creëren.”

Meer berichten