ASV De Dijk nog dieper in nood

Nieuws

NOORD - ASV De Dijk verloor de derby tegen AFC onverdiend met 2-1. Door dit resultaat is het team van trainer Jochem Twisker nog meer in degradatie nood terecht gekomen.
Eerder dit seizoen verloor De Dijk met 1-2 van AFC. Het werd een matig duel wat beide teams lieten zien. Hoogtepunten waren er amper. Na zeven minuten kon Tim Ruder de score voor De Dijk openen. Er ging een fraaie aanval aan vooraf. Halverwege de eerste helft werd het gelijk. Daarna gebeurde er tot de pauze weinig meer. In de tweede helft waren er aan beide kanten amper mogelijkheden. Er was nog een grote kans voor Ruder maar hij had pech met de afronding. Het voorbereidende werk was gedaan door Harry Zwarthoed. Twee minuten voor tijd kon de thuisploeg onverdiend op 2-1 komen. Na deze nederlaag zal het voor De Dijk heel moeilijk worden om degradatie te ontlopen. Twisker en zijn team willen in ieder geval niet opgeven en blijven knokken. Komende zaterdag wordt er thuis tegen Hardenberg gespeeld.