Open podium avond in Bij Bosshardt

  Nieuws
Iedereen die graag wil zingen, muziek maken of iets opvoeren is welkom om mee te doen. (Foto: aangeleverd)
Iedereen die graag wil zingen, muziek maken of iets opvoeren is welkom om mee te doen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD - Bij Bosshardt, op de begane grond van de rode toren De Noordkaap aan de Hilversumstraat in Amsterdam-Noord wordt 25 april een open podium avond gehouden. "Iedereen kan meedoen", vertelt Adiël Vader, coördinator van Bij Bosshardt. "Iedereen die graag wil zingen, muziek maken of iets opvoeren is welkom om mee te doen."
Jong of oud, hip of klassiek, met z’n allen of juist solo, het is allemaal mogelijk. De 'Open Mic Nite' is een initiatief van het Leger des Heils en vind plaats in de buurt huiskamer van diezelfde organisatie. "We willen graag iedereen een podium geven. Zoveel mensen hebben bijzondere talenten. Deelnemers van het Leger maar ook medewerkers, vrijwilligers en buurtbewoners, hebben allemaal talenten. Op zo’n avond krijgen die een podium en kunnen we allemaal meegenieten."
Aanvang 18.00 uur. Iedereen is welkom om te komen kijken. De toegang is gratis. "Meedoen kan natuurlijk ook", aldus Vader. "Loop gewoon even bij ons binnen, dan kun je je opgeven!" Dat laatste kan op dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 15.00 uur.

Meer berichten