Elke dag vitaal met Conditietraining Club Amsterdam Noord

  Nieuws

NOORD - Bij de Conditietraining Club Amsterdam Noord (CCAN) kan men laagdrempelig sporten. Op een plezierige manier, 1 of 2 uur per week, op een actieve manier aan de eigen gezondheid werken. Voor dames en voor heren. Onder deskundige en ervaren leiding komen, in een gymzaal, de verschillende aspecten van een goede lichaamstraining aan bod: soepelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Leeftijd speelt geen rol, de leden zijn in de leeftijd van in de twintig tot tachtig.
Iedereen profiteert optimaal van de training en het is ook geschikt voor mensen die door lichamelijke klachten niet (meer) bijzonder kunnen presteren. "We werken eerlijk en resultaatgericht, niet met fancy fitnessapparaten en ook niet op hippe muziek. De trainingen zijn voor iedereen geschikt: men kan meedoen naar eigen vermogen, zowel de beginneling als degene die al een goede conditie heeft", aldus een van de trainers. "Ook bij conditietraining geldt dat alle begin moeilijk is, maar meer nog geldt dat de aanhouder wint: u zult merken dat u na een aantal trainingen al vooruitgang boekt."


Waar en wanneer?

Gymzaal IJdoornschool, Alkmaarstraat14 (hoek Beemsterstraat) in Amsterdam-Noord, gratis parkeren. Elke dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur voor dames en heren (dinsdag tijdens de zomertijd bij goed weer buiten). 20.30 tot 21.30 uur. alleen voor dames. Tijdens de basisschoolvakanties zijn er geen lessen. De eerste training is altijd gratis. Daarna kan men voor 10 euro nog vier trainingen volgen. Wie daarna lid wil worden betaalt 38 euro contributie per vier maanden als men één keer per week traint en 48 euro als men zowel op dinsdag als donderdag traint. Er kan elk moment worden begonnen en ook elk moment weer opzeggen. CCAN bestaat dit jaar 50 jaar. Vele leden houden er hun conditie op pijl, sommige zelfs tientallen jaren. Momenteel is in elke groep plaats voor enkele nieuwe leden.
"Wilt u wat aan uw lichamelijke conditie doen? Twijfel niet langer en kom eens vrijblijvend meedoen tijdens een van onze trainingsuren. Graag tot ziens!" Voor meer informatie Joop Vermeulen, 0299-645929, info@ccan.nl of www.ccan.nl.

Meer berichten