Nieuw avondloopevenement; Amsterdam Night Run

  Nieuws
Verlicht door een headlight vertrekken de deelnemers in de duisternis. (Foto: aangeleverd)
Verlicht door een headlight vertrekken de deelnemers in de duisternis. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

AMSTERDAM - Amsterdam is zaterdagavond 8 september is hét decor van de Night Run. Een Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Dat is in Amsterdam niet anders, waar de omgeving van het Olympisch Stadion wordt omgetoverd tot een feeëriek toneel. Zodra de zon onder is in het Olympisch Stadion, wordt het startsein gegeven voor de 8 km lange en donkere loop.


Verlicht door een headlight vertrekken de deelnemers in de duisternis park Schinkel Eilanden, Oeverlanden en Tuinpark ons Buiten in en worden ze verrast door een spetterend muziek, licht- en vuurspektakel. "Amsterdam met start en finish in het Olympisch Stadion is een ideale setting voor deze eerste editie. Daarnaast draagt de relaxte sfeer bij aan deze unieke beleving, waarbij de eindtijd niet belangrijk is. Het advies is trouwens om nog een beetje energie over te houden voor de afterparty", zegt Sigrid van der Toorm, organisator van de Amsterdam Night Run.
Na de tocht van 8 km gaat het feest nog even door en kunnen de deelnemers hun hardloopschoenen inruilen voor dansschoenen. De Amsterdam Night Run wordt traditioneel afgesloten met een afterparty met een feestelijke band, de lopers kunnen genieten onder het genot van een drankje van hun sportieve prestatie. Inschrijven kan - individueel of als (loop)groep - via www.amsterdamnightrun.nl. Alle lopers ontvangen bij hun inschrijving een startnummer, headlight en glow gadgets.

Meer berichten