ASV De Dijk start met nederlaag

NOORD - ASV De Dijk heeft het eerste oefenduel met 1-4 van RKAV Volendam verloren. De compleet nieuwe selectie moet elkaar nog leren kennen. Wel was voor de fans goed te zien dat er veel goede spelers naar de selectie van de fusieclub zijn gekomen. Het moet mogelijk zijn om in de Derde Divisie een goed seizoen te gaan draaien. Volendam was al goed op elkaar ingespeeld en kon al snel op voorsprong komen. Beste speler was oud De Dijk speler Harry Zwarthoed. Met rust stond het al 0-3. In de tweede helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en kon de achterstand verkleinen. Daarna was het Volendam dat toch nog een keer kon scoren. De Dijk moet nog hard werken om goed voorbereid aan de competitie te beginnen.
Voor de thuiswedstrijden is De Dijk ook nog op zoek naar een goede omroeper. De vorige is opgestapt na vijf jaar dienstverband. Wel blijft deze vrijwilliger betrokken bij het maken van de wedstrijdverslagen van het eerste.