Minibuur(t)festival Noorderpark

  Nieuws
Burennetwerk Amsterdam houdt de hele maand augustus op de woensdagavond een minifestival en iedereen is welkom. (Foto: aangeleverd)
Burennetwerk Amsterdam houdt de hele maand augustus op de woensdagavond een minifestival en iedereen is welkom. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

NOORD - Burennetwerk Amsterdam houdt woensdagavond 29 augustus een minifestival en iedereen is welkom. "We willen graag meer mensen bereiken door de hele stad en zijn heel augustus actief in Amsterdam-Noord. De hulpvragen blijven binnen stromen en we zoeken meer goede buren (vrijwilligers) die kwetsbare Amsterdammers kunnen ondersteunen op zowel sociaal als praktisch niveau", aldus de organisatie.
"Dus bijvoorbeeld af en toe een spelletje doen bij een eenzame oudere heer of een gordijnrails ophangen bij een dame die minder mobiel is? Met een klein beetje hulp kan je een groot verschil maken. Verder hebben wij een rekje en wat hangers, jij neemt leuke kleding mee die je niet meer draagt en maakt je buren hier blij mee. Misschien zit er voor jou ook nog een nieuwe zomeroutfit tussen. Bijkletsen met de burennetwerk dames. Wat doet burennetwerk nou precies? Wil jij graag wat meer betekenen voor de eenzame, kwetsbare buurtbewoners bij jou in de wijk? De dames vertellen graag wat de mogelijkheden zijn."
Voor meer informatie over de activiteiten van Burennetwerk contact worden opgenomen met Eliza Perez; via de mail: eliza@burennetwerk.nl of telefonisch: 06-24437596.

Meer berichten