Win kaarten voor OOG Amsterdam

  Nieuws
<p>Win kaarten voor OOG Amsterdam</p>
<p>Win kaarten voor OOG Amsterdam</p> (rodi.nl)

NOORD - Lezers van het Noord-Amsterdams Nieuwsblad maken kans op twee gratis kaarten voor OOG Amsterdam, de opvallende, interactieve kunstinstallatie die op twaalf meter hoog aan de gevel van het A Lab in Amsterdam-Noord hangt. Elke bezoeker stapt individueel in OOG en heeft een ervaring die ongeveer twintig minuten duurt.


"Heel leuk om te horen hoe een ieder het weer anders ervaart", vertelt dagmanager bij OOG, Tibor Bijl. Vanuit een luie stoel kijk je vanaf boven uit over de stad en haar bewoners. OOG Amsterdam neemt de bezoeker mee op een liefdevolle zoektocht naar de ziel van de stad en naar jezelf. Zodat men, in de anonimiteit van de hoofdstad, zichzelf en anderen weer echt ziet. Op de website oogamsterdam.nl is meer informatie te vinden. Het OOG in Amsterdam-Noord is nog tot en met 16 september op deze locatie te bezoeken.
Wie kans wil maken op de twee kaarten geeft antwoord op de volgende vraag: 'Welke beelden zie jij als je denkt aan Amsterdam Noord?' Degene die het leukste antwoord weet te bedenken en dit stuurt naar redactie.nan@rodi.nl wint de kaarten. Reageren kan tot 8 september. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Meer berichten