SV Kadoelen uitgeschakeld in bekertoernooi

NOORD - SV Kadoelen kwam tegen het zaterdagteam van Zeeburgia niet verder dan 2-2. Door dit resultaat is de kans groot dat het team van trainer Rob Hersche niet verder zal komen in het bekertoernooi.
Kadoelen opende sterk en de tegenstander schrok daar duidelijk van. Geneyro Keisa creëerde de eerste grote kans maar werd door verdediger onderuit gelopen. De arbiter gaf geel en daarmee werd deze gemene actie niet goed bestraft. Daarna mocht Mitch van Ankeren een vrije trap nemen, die trof net geen doel. Na een kwartier werden de partijen even sterk. Door een strafschop kon Zeeburgia op voorsprong komen. Doelman Sinan Sari voorkwam door goed werk dat de achterstand nog voor de pauze groter werd. In de tweede helft verscheen Landry Monni in het veld en dat gaf Kadoelen extra kracht. Na vijf minuten stelde hij van Ankeren al in staat om de stand gelijk te trekken. Kadoelen ging daarna goed door en enkele minuten kon Sergio Vlijter met een uithaal 1-2 scoren. Zeeburgia kreeg daarna nog volop kansen om gelijk te komen, zo was de sterk spelende Jorden Verdonk dicht bij een treffer. Sari wist zijn kopbal nog over de lat te tikken. Tien minuten voor tijd werd het toch nog gelijk.