Elke dag vitaal - Sporten is goed voor lichaam en geest

  Nieuws

NOORD - De vakanties zijn weer achter de rug en het is voor veel mensen tijd om weer iets aan de conditie te doen. Bij de Conditietraining Club Amsterdam Noord (CCAN) is laagdrempelig te sporten. Zo kan men een of twee uur per week op een actieve manier aan uw eigen gezondheid werken. Onder deskundige leiding komen de verschillende aspecten van een goede lichaamstraining aan bod: soepelheid, kracht en uithoudingsvermogen.
Leeftijd speelt geen rol, de leden zijn in de leeftijd van in de twintig tot tachtig. Er wordt niet gewerkt met fitnessapparaten en ook niet op muziek. De trainingen zijn ook geschikt voor mensen die door lichamelijke klachten niet (meer) bijzonder kunnen presteren, men kan meedoen naar eigen vermogen.
Elke dinsdag- en donderdagavond: Gymzaal IJdoornschool, Alkmaarstraat14 (hoek Beemsterstraat), gratis parkeren.
Van 19.30 tot 20.30 uur voor dames en heren, dinsdag tijdens de zomertijd bij goed weer buiten. Van 20.30 tot 21.30 uur alleen voor dames. De eerste training is gratis. Daarna kan voor 10 euro nog aan vier trainingen worden meegedaan. Wie vervolgens lid wil worden betaalt per 4 maanden 38 euro contributie als men één keer per week traint en 48 euro als men zowel op dinsdag als donderdag traint. Er kan op elk moment worden begonnen en er is ook elk moment weer op te zeggen. CCAN bestaat dit jaar 50 jaar. Vele leden houden er hun conditie op pijl, sommige zelfs tientallen jaren. Voor meer informatie secretaris Joop Vermeulen, 0299-645929, info@ccan.nl, website www.ccan.nl.

Meer berichten